Verju

Bij Zero Laser werken we uitsluitend met de laser van Verjú. Dit is de enige laser die door FDA is goedgekeurd en waar wij voor de volle 100% achter staan. De laser is effectief bij het vetvermindering en het verminderen van cellulitis. 

Hoe het werkt

Verjú zorgt er veilig voor dat vette lipiden vrijkomen vanuit de vetcellen, waardoor de vetcellen instorten en krimpen tot een kleinere omvang, waardoor de omtrek en het uiterlijk van cellulitis kleiner worden. De vetlipiden komen vervolgens het lymfestelsel binnen waar ze worden afgebroken tot vrije vetzuren en worden gebruikt als energie in het cardiovasculaire systeem. Het Verjú-lasersysteem dringt de huid binnen om hypertrofische adipocyten te behandelen, terwijl het huidcollageen wordt verhoogd en het fibrotische septae-collageen wordt gestabiliseerd.

Het nieuwe Verjú Green Diode-systeem

Met de introductie van het Verjú-lasersysteem zijn we in staat om een ​​beter resultaat te bewijzen in minder behandeltijd. Door de laserdiodes bij te werken naar de groene diodes (532 nm golflengte) die in de Verjú worden gebruikt, kunnen we effectief een nog efficiëntere niet-invasieve behandeling voor lichaamscontouren en een bewezen uitgebreide behandeling voor het verschijnen van cellulitis leveren.

De bijgewerkte technologie stelt Verjú in staat om 25% meer energie te produceren dan het eerder gebruikte rood (golflengte 635 nm), waardoor nog snellere behandeltijden en een toename van de algehele omtrekvermindering mogelijk zijn.

Behandeling voor vetvermindering

De meesten van ons beschouwen onze vetcellen als de vijand, die simpelweg ‘volume’ opbouwen om zadeltassen en love handles te vormen – in feite beroven ze ons van onze jeugdigheid en zelfvertrouwen. Daarom wenden velen zich tot electieve procedures die zich richten op de eliminatie van vetcellen – procedures zoals liposuctie of vetbevriezingstechnieken. Hoe intuïtief dit ook mag lijken, recent medisch onderzoek naar hoe vetcellen werkelijk werken, leert ons nu dat deze benadering op de lange termijn niet alleen ondoeltreffend is, maar zelfs contraproductief.

Ons vet is een orgaan
Ons vet maakt een veelvoud aan hormonen vrij die onze stemming, honger en talloze lichaamsfuncties beïnvloeden. Een hormoon genaamd leptine wordt uitgescheiden door onze vetcellen wanneer we eten, dat, wanneer het wordt ontvangen door onze hypothalamus, onze hersenen vertelt dat we vol zijn. Wanneer onze vetcellen groter worden, wordt het leptinesignaal constant verzonden en de hypothalamusklier die, als een overbelaste breker, uitschakelt en niet meer reageert op het signaal, zodat we nooit de boodschap krijgen om te stoppen met eten! In wezen geldt dat hoe dikker we worden, hoe meer de cyclus uit de hand loopt. Zelfs als we weten dat we ons graf met onze tanden aan het graven zijn, kunnen we nog steeds niet uit de dodelijke lus komen omdat onze hormonen onze hersenen beheersen.

De impact van vergrootte vetcellen
Gezonde magere vetcellen scheiden het hormoon Adiponectin af, dat de lever helpt bij het verwerken of verwijderen van vet en gifstoffen en dat onze spieren insuline gebruiken en onze bloedsuikerspiegel laag houden. Wanneer vetcellen groter worden, produceren ze niet genoeg Adiponectin en dus wordt de lever minder efficiënt, kunnen spieren glucose niet gebruiken voor energie, wordt er meer vet opgeslagen en is er een stijging van de bloeddruk. TNF en IL-6 zijn twee andere hormonen die in een mager lichaam het immuunsysteem reguleren en de productie van vetzuren en cholesterol regelen, maar obesitas kan leiden tot een overschot met als gevolg een hoog cholesterolgehalte, hartaandoeningen en insulineresistentie, wat leidt tot type 2. diabetes. Waar het op neerkomt – vergrote vetcellen kunnen ons hele lichaam in disfunctioneren brengen!

Hoe de resetknop in te toetsen
Hoe komen we uit de vicieuze vetgroeispiraal? Beschouw eerst uw vet als een orgaan en niet als een vijand! Vetcellen uitsnijden of doden is zeker niet de oplossing. Als je een ademhalingsprobleem had, zou je je long niet uitsnijden, maar zou je proberen om dit essentiële orgaan goed te laten werken.

Je vetcellen zijn de beste bondgenoot die je hebt in de strijd om de bult ALS je op de “resetknop” drukt en ervoor zorgt dat ze de juiste boodschap naar je hersenen sturen. Er is de traditionele methode van dieet en lichaamsbeweging, waarbij 80% van de mensen zal falen vanwege de uitzonderlijke wilskracht die nodig is om de cascade van hormonale krachten die hierboven zijn opgesomd te overwinnen, of er is Verjú.

Begrijp dat vetcellen, net als alle cellen van het lichaam, met elkaar communiceren via een reeks neuroverbindingen. Verjú zorgt ervoor dat onze vetcellen hun vetgehalte afgeven voor veilige verwijdering uit het lichaam door het lymfestelsel. Deze vetcellen beginnen nu weer te werken en te functioneren als gezonde magere vetcellen; ze geven de juiste boodschappen aan je hersenen en, nog spannender, ze beginnen een communicatiecascade door het hele vetorgaan, waardoor andere vetcellen op dezelfde manier reageren, hun inhoud vrijgeven en hun hormoonreacties weer positief maken! Met andere woorden, je hebt je vetcellen NODIG om deze boodschap over te brengen om mager te worden.

Wetenschap

Erchonia, gedreven door onze toewijding aan onderzoek, heeft aanzienlijk bijgedragen aan de wereldwijde kennis van lasers op laag niveau. Naast het empirische bewijs ter onderbouwing van onze beweringen, biedt elke nieuwe klinische studie van niveau (1) die we sponsoren een meer uniek inzicht in de diverse biologische reacties die optreden wanneer lasertherapie op laag niveau (3LT®) wordt toegepast op levend weefsel. De nieuwe opgedane kennis wordt de basis voor onze toekomstige studies. Onze toepassing van low-level lasertherapie in het GROENE spectrum is geen uitzondering.

Erchonia veranderde de medische gemeenschap toen het 635nm lasereffecten op vetcellen ontdekte, en met deze basis onderzocht Erchonia verschillende manieren om adipocyten en hun omringend weefsel te beïnvloeden, en Verjú werd geboren.

De eerste en enige laser die door de FDA is goedgekeurd
Zoals met alle grote technologische vooruitgang, kwam ons streven om de meest geavanceerde niet-invasieve procedure voor lichaamscontouren te ontwikkelen voort uit niet-aflatende vastberadenheid en toewijding aan de wetenschappelijke methode. Daarom hebben we een efficiënter laserapparaat ontwikkeld voor het vormen van lichaamscontouren en het verschijnen van cellulitis.

Verjú biedt kritische verbeteringen:

  • Gelijktijdige behandeling van lichaamscontouren en cellulitis
  • Kortere behandeltijden
  • Groter totaal inchverlies
  • Gebruikersonafhankelijke behandeling
  • Handig patiëntprotocol

Revolutionair en op feiten gebaseerd
Hieronder vindt je een elektromagnetische stralingstabel die de basis vormde voor onze theorie. Deze grafiek geeft aan dat er meer energie in een groen foton zit dan in een rood foton. Interessant om op te merken is dat volgens zogenaamde experts alles in de elektromagnetische stralingskaart door of diep in het lichaam doordringt, behalve zichtbaar licht. We denken dat deze theorie onjuist is, gebaseerd op het feit dat de energie in het zichtbare spectrum ongeveer 40% meer energie per foton heeft dan infrarood licht en dit heeft niets te maken met het vermogen van de laser dat wordt gemeten in milliwatt of watt. Als lasertherapie op laag niveau werkt door celoverdracht en niet door stroom, dan zou onze theorie correct kunnen zijn.