Wat is Draadlift?

Een draadlift is een cosmetische methode om huidveroudering aan te pakken, en weer je een jonge uitstraling teruggeeft, waarbij een facelift wel geopereerd wordt, is met deze methode zonder dat je geopereerd moet worden en daarbij in de huid te snijden.
Draadlift behandeling kan dan ook een uitkomst bieden als fillers niet meer de gewenste resultaat geven en je een operatie ingrijpend vindt.

Een draadlift behandeling heeft namelijk een subtiel liftend effect, en verbeterd de huid omdat de draden de aanmaak van collageen en elastine stimuleren. Dankzij geavanceerde technieken met oplosbare draden, kan de verslapping in verschillende delen van het gezicht of de hals verholpen worden.
Een draadlift behandeling geeft een mooi en natuurlijk resultaat en heeft weinig tot geen hersteltijd. Je kunt vaak in de week van de behandeling je dagelijkse activiteiten weer oppakken.

Een behandeling is een goed betaalbaar en minder ingrijpende dan bijvoorbeeld een facelift. De resultaten zijn echter subtieler en minder lang zichtbaar omdat er geen onderliggende weefsellagen worden gelift. De resultaten zijn dus van tijdelijke aard, omdat de draden volledig oplossen. Gemiddeld heb je een jaar plezier van deze behandeling. Indien gewenst kun je een draadlift daarna herhalen. De techniek wordt voornamelijk toegepast in het gezicht en de hals.
Wil je weten of je een geschikte kandidaat bent voor een draadlift behandeling? Neem gerust contact met Zero Laser Clinic op of plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in. Onze specialisten staat voor je klaar voor een eerlijk en persoonlijk advies op maat.