Behandelingen

Bij Zero Laser bieden wij twee behandelingen aan die gebruik maken van de Verju laser. Allereerst de Body Contouring behandeling die zich richt op het verminderen van vet. Daarnaast kun je bij ZERO ook terecht voor behandeling voor het effectief verwijderen van cellulite.

Body contouring

Met de body contouring behandeling is het mogelijk om op niet-invasieve (zonder chirurgie) wijze vet te verwijderen en centimeters in omvang te verliezen.  De behandeling met de Verjú laser richt zich op hardnekkige vetgebieden en emulgeert pijnloos het vet onder de huid. 

De behandeling met het Verjú-lasersysteem is snel en pijnloos. De patiënt gaat 20 minuten in een ontspannen houding op de rug liggen en vervolgens 20 minuten op de buik. De Verju doet al het werk om de vergrote adipocyten aan te pakken en het volume te verkleinen om het afslankeffect te creëren waar zowel vrouwen als mannen naar op zoek zijn. De totale behandeling duurt ongeveer 60 minuten, waarna je direct weer verder kunt met al je dagelijkse bezigheden.

De body contouring behandeling is zeer geschikt voor mensen die door middel van diëten en lichaamsbeweging geen resultaat zien.

De voordelen van het een cellulite behandeling met ons Verjú lasersysteem:

 • Niet-invasief (geen chirurgie).
 • Pijnloze behandeling.
 • Slechts 60 minuten per behandeling.
 • Binnen twee weken zichtbaar resultaat.
 • Dieet en lichaamsbeweging zijn niet vereist (wel aan te raden bij maximale resultaten).
 • Geen herstelperiode in tegenstelling tot liposuctie.
 • Klinisch getest en volledig veilig.

Prijs: €175,- per behandeling. Bij aankoop van 8 behandelingen ontvang je de 9e behandeling gratis.

Cellulite verwijdering

Cellulite komt van oorsprong bij 90% van de vrouwen voor, grote kans dat ook jij hier bij hoort. Het komt voornamelijk voor op de dijen, billen en onderbuik. Cellulite is niet gelinkt aan overgewicht en kan bij iedereen voorkomen. Tot nu toe waren er nog geen niet-invasieve (geen chirurgie) behandelingen mogelijk. Het Verjú lasersysteem van Erchonia is een bewezen effectieve behandeling voor het verminderen van cellulite. 

Het Verjú-lasersysteem bestaat uit 6 laserstralen van laag niveau die gedurende een behandelingsperiode van circa 15 minuten het betreffende gebied behandelen. De gebieden worden vervolgens gemasseerd met het Erchonia-percussie-apparaat gedurende twee minuten per behandeld gebied. Het Erchonia Verjú lasersysteem werd bewezen door middel van een dubbelblinde, multi-site, placebo-gecontroleerde studie. Het is het enige low-level laserapparaat op de markt dat FDA-markttoelating heeft gekregen voor gelijktijdige behandelingen voor het verschijnen van cellulitis.

De voordelen van het een cellulite behandeling met ons Verjú lasersysteem:

 • Niet-invasief (geen chirurgie).
 • Pijnloze behandeling.
 • Slechts 50 minuten per behandeling.
 • Geen opwarming van het weefsel.
 • Geen herstelperiode.
 • Dieet en lichaamsbeweging zijn niet vereist (wel aan te raden bij maximale resultaten).
 • Klinisch getest en volledig veilig.

Prijs: €175,- per behandeling. Bij aankoop van 8 behandelingen ontvang je de 9e behandeling gratis.

[dipl_before_after_slider _builder_version=”4.19.1″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ title_text=”bc-after” before_image=”https://zerolaser.nl/wp-content/uploads/2022/12/bc-before.png” after_image=”https://zerolaser.nl/wp-content/uploads/2022/12/bc-after.png” border_width_all=”50px” border_color_all=”#FFFFFF” _i=”0″ _address=”2.1.0.0″ /]
[dipl_before_after_slider _builder_version=”4.19.1″ _module_preset=”default” title_text=”cv-after” before_image=”https://zerolaser.nl/wp-content/uploads/2022/12/cv-before.png” after_image=”https://zerolaser.nl/wp-content/uploads/2022/12/cv-after.png” width=”100%” max_width=”100%” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″ border_width_all=”50px” border_color_all=”#FFFFFF” _i=”0″ _address=”2.1.1.0″ /]