De voordelen van de Diode Ice Laser 3 Wave Medical/Beauty Pro

In tegenstelling tot elektrisch ontharen of met hars, komen bij permanente ontharing geen ingegroeide haren voor. Wanneer haren onder de huid zijwaarts groeien.

Pijnloos, effectiever dan IPL en wetenschappelijk bewezen. Meest veilige en krachtige laserapparaat, geen kans op verbrandingen
Geschikt voor alle huidtypes

Geschikt voor de donkere haargroei (licht haargroei in overleg specialist)
Summer-proof, zorgeloos laseren in de zomer, geen hersteltijd U kunt direct uw normale activiteiten oppakken

Snelle behandelingstijd Krachtige Fac laserbar voor snel en definitief resultaat 18 tot 24 weken

Hoe werkt de Diode Ice Laser 3 Wave Medical/Beauty Pro

De Diode Ice Laser 3 Wave Medical/Beauty Pro heeft een uniek FAC systeem en een uniek lasersysteem die bestaat uit een :

Alexandrite 755nm              : om licht en dun haar aan te pakken.
Diodelaser 808nm                : de meest effectieve golflengte voor donker haar. NDYAG laser 1064nm                    : voor donker haar en bij donkere huidtypen.

De Alexandrite 755 nm golflengte is een bekende in de wereld van de ontharing. Deze golflengte staat bekend om zijn effectieve werking bij licht gekleurde en dunne haartjes. Behandelingen met conventionele Alexandrite Lasersystemen zijn echter pijnlijk gebleken. De gekoelde kop kan tot -4C ingesteld worden. Dit biedt echter een oplossing, zodat bijvoorbeeld ook de oppervlakkige kleine blonde haartjes op uw bovenlip of rond uw wenkbrauwen veilig en pijnloos en effectief kunnen worden behandeld.

De Diodelaser 808 nm golflengte is bekend als diodelaser en wordt in de ontharingswereld gezien als de gouden standaard. Door deze golflengte wordt de haarfollikel diep gepenetreerd. Door een combinatie met een hoog gemiddeld vermogen en een hoge pulsfrequentie van 10 pulsen per seconde is een comfortabele, effectieve en snelle behandeling mogelijk.

De NDYAG laser 1064 nm is een diodelaser. Deze staat bekend om zijn gematigde melanine absorptie. Hiermee is het uiterst geschikt voor behandeling van de donkere huid. De Yag laser dringt diep door in de haarfollikel waarmee dieper gelegen haren inclusief haarzakje kunnen worden aangepakt. Deze 1064 golflengte is hiermee zeer geschikt voor gebieden zoals de schaamstreek en oksels. De golflengte zorgt ervoor dat een hogere temperatuur bereikt kan worden omdat een grotere waterabsorptie wordt gegenereerd. Hiermee verbetert de laserbehandeling als geheel en wordt de meest effectieve ontharing bereikt. Bovendien verjongt de 1064 nm de huid.

De Its Diode Ice Laser 3 Wave van Its Your Beauty is voorzien van de verplichte CE en FDA certificering. Dus volkomen veilig. Momenteel zijn wij de enige kliniek met de allernieuwste FAC systeem dit lasersysteem is één van de sterksten op de markt voor de behandeling van ongewenste haargroei. Deze laser werkt namelijk met een lichtstraal die geconcentreerd de laser pulsen uitstoot in een korte tijd enorm veel energie afgeeft. Het zorgt ervoor dat het haarzakje zo beschadigd wordt, dat het geen nieuw haar meer kan produceren.

Met de nieuwste technieken in de its Diode Ice Laser 3 Wave Beauty/Medical Pro met FAC laserbar is het mogelijk om de 3 weken te ontharen in plaats van bij vele klinieken om de 6 a 8 weken. Dit betekent dus dat het eind resultaat veel eerder wordt bereikt.