over ons

Zero Laser Kliniek in Den Haag specialiseert zich in het verminderen van cellulite en het afslanken van de heupen, taille en billen. Ikzelf kamp al mijn hele leven met een zwaar onderlijf, sporten, diëten hielp beperkt, de hardnekkige zones kreeg ik maar niet weg. Na jaren het internet afstreven naar een gezonde en vriendelijke oplossing heb ik Verju ontdekt. In vele landen al jaren een toegepast succesvolle methode maar helaas nog niet beschikbaar in Nederland. Dit heeft mij ertoe gezet om zelf de Verju naar Nederland te halen, ik ben er namelijk van overtuigt dat er een hoop mensen zijn met hetzelfde probleem.

Zero Laser Kliniek vind je aan de Vuurvlinderlaan in Den Haag. Wij werken als eerste kliniek in Nederland in samenwerking met het Verjú-lasersysteem van Erchonia. Dit is systeem is jarenlang klinisch getest, volledig veilig en zorgt voor verbluffende resultaten zonder dat hier plastische chirurgie voor nodig is. 

Ons specialisme

Wij specialiseren ons in het verminderen van cellulite en het verminderen van omtrek van de taille, heupen en buik.  Bij Zero Laser voeren we alleen niet chirurgische ingrepen uit. We gebruiken uitsluitend het Verjú-lasersysteem van Erchonia om de beste resultaten de kunnen waarborgen. Deze laser is speciaal ontworpen voor het verminderen van cellulite. Het is het enige low-level laserapparaat op de markt dat FDA-markttoelating heeft gekregen voor gelijktijdige behandelingen voor het verwijderen van cellulitis en het afslanken / vormgeven van de taille, heupen en dijen!

Waarom verju?

Het Verju-lasersysteem is een nieuwe revolutionaire technologie die is ontworpen voor de meest geavanceerde niet-invasieve behandeling van lichaamscontouren voor lasersculpturen. Het resultaat van bijna 20 jaar onderzoek naar de vetcellen door Erchonia, de Verju werd de eerste en enige door de FDA goedgekeurde groene laser voor lichaamssculptuur voor het verminderen van de omtrek van de taille, heupen en dijen. Verju biedt de meest superieure behandelingsdekking met (6) gepatenteerde groene (532nm) lijngenereerde laserdiodes. De groene output zorgt voor 25% meer energie dan die van enig voorganger lasersculptuurapparaat.

De Verju doet al het werk om de vergrote adipocyten (vetcellen) aan te pakken en het volume te verkleinen om het afslankeffect te creëren waar zowel vrouwen als mannen naar op zoek zijn. De resultaten van het klinische onderzoek waren zo verhelderend dat ze werden gepubliceerd in de American Academy of Cosmetic Surgery. Verjú is bewezen door middel van een  klinische proef waarbij behandelde proefpersonen 4,0 inch op de taille, heupen en dijen verloren.